Úvodní strana > Ge-Baek Hosin Sool > Harmonogram akcí > Velké podzimní soustředění

Velké podzimní soustředění

20. - 29. 10. 2017

KDY

20. - 29. 10. 2017

Sraz na odjezd v 16:00 Vlakové nádraží Praha Dejvice, návrat kolem 18:00 upřesníme. Příjezd pro automobilisty první den mezi 17:30 - 19:00. Vyzvednutí účastníků vždy v poslední den přibližně v 15:00 - začátek zkoušek v 13:00.

KDE

ŠVC Poustky Žihle

KDO A CO

Velké podzimní je určeno všem zájemcům o zkoušky a komplexní přípravu TKD. Akce je vhodná i pro další necvičící rodinné příslušníky či partnery, kteří se mohou účastnit sebeobran a rozcviček. Začátečníci budou mít samostatnou skupinu tak, aby byli výborně připraveni na zkoušky. Bez alespoň plné 2-denní účasti na této akci není pravděpodobná nominace na MČR. Na tomto soustředění proběhne během prvního víkendu přezkoušení na nejbližší zkoušky DAN.

Návštěvy rodinných příslušníků možné pouze po předchozí domluvě.

Zkoušky – Probíhají vždy poslední den, příjezd nutný nejpozději v pátek v 16:00.

CENA

Pro výpočet můžete použít kalkulačku. V ceně je zahrnuta doprava, strava, pitný režim, tréninky, ubytování a případné zkoušky a výbava nutná ke každému technickému stupni (doboky, pásky, lapy, chrániče….). Výbavu neobdrží členové školy, kteří nebyli více jak 13 měsíců alespoň dva dny na soustředění a jsou déle než 13 měsíců v naší škole a zároveň jim je 9 a více let.

1 den po 1000Kč minus slevy (celé STM 5000Kč, celé Podzimní 9000Kč minus slevy)

Slevy:

  • 50% každý třetí a další cvičící člen rodiny, učitelé GBHS a celoživotní členové
  • 40% členové STM - pouze pro akci STM a členové STS na povinné víkendy (celé týmy po celou dobu)
  • 35% necvičící a 10% cvičící návštěvy z jiných škol
  • 10% vlastní cesta tam i zpět nahlášená do 10. 10. (5% jednosměrně)
  • 10% za přihlášení a zálohu 2000Kč nebo polovinu předpokládané ceny zaplacenou do 10. 10. (nepřeplácejte prosím zálohou celou cenu soustředění)
  • 5% celé soustředění

Přihlašujte se pouze přes Harmonogram na www.tkd.cz

Slevy je možné kombinovat maximálně do výše 100%. Záloha je vratná pouze v případě omluvy mailem do dvou dnů před začátkem akce ze závažných zdravotních důvodů. Zálohy nebo celé částky můžete jasně označené jménem a účelem posílat na náš školní účet 2982742001/5500 . Druhou možností je platba v hotovosti učitelům. V případě platby v hotovosti a okamžité potřeby dokladu informujte raději učitele předem. Zbytek částky je možné uhradit na místě nejlépe při placení poslední den nebo opět na účet.

Při úhradě akcí nebo doplatku až následující den po akci nebo později není možné použít žádnou slevu.

UPOZORNĚNÍ a CO S SEBOU

dobok (kromě začátečníků), papír, tužku, malé kapesné možno, běžné potřeby jako na tábory. Od žlutého lapu, od zeleného chrániče, od černého nůž a encyklopedii.

- zákaz cenností

- Číslo na rodiče a kartičku zdravotní pojišťovny bude mít každý u sebe

- u dětí předškolního věku nebo méně samostatných dětí z 1.- 2. třídy doporučujeme účast za přítomnosti staršího člena rodiny. Za základ považujeme zvládnutí hodin, osobní hygieny a rozpoznání pravé a levé strany. Nutná je schopnost samostatně komunikovat s učitelem.

Při hrubém porušení kázně může být, kdokoliv vyloučen z této akce bez náhrady.

Prosíme všechny členy (u předškoláku raději i rodiče), aby si našli čas alespoň dva dny na přezkoušení a vykonání zkoušek.

Radši si všechny informace ještě jednou přečtěte.

Info a omluvy: info@tkd.cz