Úvodní strana > Ge-Baek Hosin Sool > Harmonogram akcí > Nejen STM soustředění

KDY

21. 6. -  28. 6. 2020

Sraz na odjezd Praha, Roztyly, autobusové nástupiště č. 4, v 16:30, návrat kolem 18:00 upřesníme. Příjezd pro automobilisty první den v 18:00 až 18:30 (večeře a večerní trénink již v programu)-ne dříve. Vyzvednutí účastníků v poslední den přibližně v 15:30 a pouze při předání uklizeného pokoje bez závad.

KDE

V našem centru Beztahov.
Nutno spacák. 

KDO A CO

Nejen STM - soustředění je určeno především pro členy STM (Středisko talentové mládeže) a STS. Všichni členové STM s platnou smlouvou mají povinnost absolvovat celou akci. Všichni zájemci o STM a STS mají možnost se na tomto soustředění donominovat. Soustředění je dále určeno pro všechny zájemce o sportovnější tréninky. Členové STM jsou na toto soustředění přihlášeni automaticky. Účastnit se mohou všichni, pokud jsou připraveni na náročnější tréninky.. Návštěvy rodinných příslušníků striktně možné po předchozí domluvě.

Zkoušky – 28.6. od 13:30. Pro přezkoušení a zkoušky je nutný příjezd nejpozději 27.6. v 9:30, doporučujeme však mnohem delší dobu pro větší šanci zkoušky zvládnout.

CENA

Pro výpočet můžete použít kalkulačku. ceně zahrnuta doprava z a do místa srazu, strava a pitný režim, ubytování, tréninky, případné zkoušky a výbava k zisku každého technického stupně (doboky, barevné i černé pásky, sada chráničů, metodické příručky, lapa, cvičný nůž). Výbavu neobdrží členové školy, kteří nebyli více jak 13 měsíců alespoň dva dny na soustředění a jsou déle než 13 měsíců v naší škole a zároveň jim je 9 a více let. Zde platí výjimka pro přihlášené na zrušené akce. Dobok je pro zkoušky nutností, stejně jako další výbava, je možné ho na soustředěních zakoupit viz Vybavení na www.tkd.cz stejně tak jako veškeré další vybavení.

1 den po 1000Kč minus slevy 

Slevy:

  • 50% každý třetí a další cvičící člen rodiny, učitelé GBHS a celoživotní členové
  • 40% členové STM GBHS, členové STS(2 dny viz smlouva)
  • 35% necvičící a 15% cvičící návštěvy z jiných škol
  • 10% vlastní cesta tam i zpět nahlášená do 15. 6. (5% jednosměrně)
  • 10% za přihlášení a zálohu 1500Kč do 15. 6.
  • 5% celé soustředění

Záloha je vratná pouze v případě omluvy do dvou dnů před začátkem soustředění ze závažných doložených zdrav. důvodů. Jediné další možné omluvy u STM jsou ty řešené při podpisu smlouvy. Zálohy nebo celé částky můžete jasně označené jménem a účelem posílat na náš školní účet 2982742001/5500 nebo platit v hotovosti učitelům s oznámením platby na info@tkd.cz. Zbytek částky je možné uhradit na místě při příjezdu nebo opět na účet. Při platbách nebo doplatcích po akci není možné využít slevy. Přihlašujte se pouze přes www.tkd.cz/harmonogram.aspx. Případné změny přihlášek řešte přes info@tkd.cz. Členové STM jsou přihlášeni automaticky a pouze řeší změny přihlášek (např. omluvy, vlastní cesta, speciální strava). Pokud zvolíte vlastní přihlášení není možné využít slevu STM.

Pokud počet přihlášených přesáhne kapacitu ubytování budou nečlenové STM a STS přihlášení na nejkratší dobu vyzvání ke změně ubytování (stan, vlastní s dojížděním) s další slevou 10%. Informace proběhne do 18.6.. Taktéž může být zrušena účast necvičících.

UPOZORNĚNÍ a CO S SEBOU

Od 9.kupu školní dobok, papír, tužku, malé kapesné možno, běžné potřeby jako na tábory. Od žlutého lapu sebou a od zeleného kompletní chrániče, přilbu doporučujeme. Obuv i oblečení na tréninky venku i vevnitř.

  • zákaz cenností
  • velmi špatný signál až žádný a je obtížné se dovolat
  • každý účastník může být z rozhodnutí učitelů poslán domu bez náhrady za hrubé porušení kázně
  • Číslo na rodiče a kartičku zdravotní pojištovny bude mít každý u sebe

PROGRAM:

8:45 snídaně
9:30 trénink
12:30 oběd
14:30 odpolední program (týmové tréninky, běh…)
16:00 odpolední trénink
18:15 večeře
19:45 trénink (po domluvě možno bez dětí předškolního věku)
22:00 večerka žáci (23:00 večerka junioři)

Pokud Vaše dítě zvládne poznat pravou a levou, umí hodiny, má základní hygienické návyky a je schopno základní komunikace s učitelem (např. oznámit, že mu je špatně) – není problém, aby zvládlo soustředění samo. U dětí malých doporučujeme účast rodiče, radši než ustýskané a ubrečené každodenní telefonáty domů, které je zde náročné technicky i provádět. Rodiče musí podporovat přímou komunikaci mezi žákem a učitelem.
Prosíme všechny členy (u předškoláku raději i rodiče), aby si našli čas alespoň dva dny na přezkoušení a vykonání zkoušek.
Dítě bude na soustředění přijato pouze zdravé (bez teplot, kašle…). Budou omezeny výlety mimo TKD centrum a budovy budou vybaveny dezinfekčními prostředky a dostatkem mýdla. Přesto doporučujeme i přivezení dostatku vlastních roušek, mýdla a desinfekce. Členové budou ubytovány dle tréninkových (věkových) skupin. Pobyt necvičících bude v areálu minimalizován.

Radši si všechny informace ještě jednou přečtěte.

info a omluvy: info@tkd.cz akutní dotazy: 603302739 mistr Martin Zámečník